Usta Öğretici Başvuruları

Usta Öğretici başvuruları e-yaygın sistemi üzerinden yapılacaktır.

Aşağıdaki açıklamaları okumanız başvurunuzu eksiksiz yapmanız konusunda faydalı olacaktır.

02.09.2020 33485

2020/2021 Ücretli Usta Öğretici başvuruları https://e-yaygin.meb.gov.tr/ sitesi üzerinden yapılacaktır. Sisteme e-devlet şifreniz ile giriş yapınız.

Başvuruların doğru bir şekilde yapılabilmesi için sistemde belirtildiği şekilde ilgili evrakın ilgili alana yüklenmesi gerekmektedir. Aksi halde başvuru yanlış yapıldığı için reddedilecektir.

Sistem üzerinden başvuru yapıldıktan sonra Kurumumuza evrak getirilmesine gerek yoktur.

İş deneyimi için barkodlu SGK dökümü yüklemelisiniz. Sadece eğitici olarak çalıştığınız dönemi hesaplayınız. Aksi takdirde belge geçersiz sayılacaktır.

Başarı belgeleri alanında yer alan başarı ve üstün başarı belgeleri kaymakamlık veya valilik ya da daha üst makamlardan alınanlar geçerlidir.

Oryantaston belgesi usta öğreticilik belgesi DEĞİLDİR.

Öğreticilik ve ustalık belgesi dışında halk eğitimlerden alınan kurs bitirme belgeleri eğiticilik yapmak için yeterli değildir. (Örneğin diksiyon kursuna gittiniz aldığınız sertifika o kursa eğitici olmak için yeterli değildir.)

Başvuru durumunuzu başvuru yaptığınız yerden kontrol etmeyi unutmayınız.

Başvurusu Kurumumuz tarafından onaylanan usta öğreticilerimizin başka bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

Başvuruları reddedilmiş usta öğreticilerimizin sistemde yazan açıklamalar doğrultusunda başvurularını süresi içinde yenilemeleri gerekmektedir.

Başvuru onay sürecinin takibinden usta öğretimizin kendisi sorumludur.

Kurs açma görevi verileceğinde evrakların aslı ile birer fotokopisi ibraz edilecek olup kurs açmaya uygun olmadığı takdirde reddedileceğinden, bu konudaki sorumluluk kişinin kendine aittir.

İLETİŞİM

Adres:
Merkez Bina Pirebi Mah. Kadı Abdurrahman Sokak No33 Tel 332 350 6759 Kurumsal Cep Tel 549 351 5900 ........ Ek Bina Konevi Mah. Turgutoğlu Sokak No44 .... Facebook meramhem .... Twitter MeramHem .... Instagram MeramHEM


Telefon
(332) 351 5900


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın