MERAM HALK EĞİTİMİ MERKEZİ TELAFİ EĞİTİMİ DUYURUSU!

8 Haziran 2020 tarihi itibari ile telafi eğitimlerimiz başlamıştır.

08.06.2020 8844

 

MERAM HALK EĞİTİMİ MERKEZİ TELAFİ EĞİTİMİ DUYURUSU

 

  1. 8 Haziran 2020 tarihi itibari ile telafi eğitimlerimiz başlamıştır (Usta öğreticiler, kadrolu öğretmenler, 657 ye tabi personel, diğer kamu görevlileri vb. dahil)
  2. Telafi eğitimlerinde ve kursu devam edenlerde covid-19 pandemisi sebebiyle sosyal mesafe, maske, hijyen vb. konuları harfiyen uygulanacaktır.
  3. Ders defterlerinde telafi programı ayrıca belirtilip; telafi saati kadar deftere kazanımlar işlenecek ve imzalanacaktır.
  4. Telafi eğitimini yapacak usta öğreticiler telafi eğitim programı başlamadan 1 gün önce Meram Halk Eğitim Merkezi muhasebe bürosu ve ilgili müdür yardımcısına gelerek SGK girişlerini yaptırmak zorundadır.
  5. Kursu 8 Hazirandan sonra da devam eden usta öğreticilerimizin günlük kurs programı uygun olduğu sürece kurs artı telafileri aynı günde planlanacaktır.
  6. 8 Haziran'dan önce biten kurslar için, kursun telafisi 1/5 oranında yapılacaktır. Sigorta girişi sadece iş kazası ve meslek hastalığı olarak yapılacaktır.
  7. Mevcut kurslar 1 Eylül'den sonra bitiyorsa önce telafi eğitimleri yapılacaktır.
  8. Telafi eğitimini yapamayacak usta öğreticilerimiz var ise pandemi döneminde ödenmiş olan ücretler yasal faizi ile geri alınacak, yerine yeni bir usta öğretici görevlendirilerek telafi ders saati kadar ücret ödenecektir.
  9. Sokağa çıkma kısıtlaması ve benzeri mücbir sebeplerden dolayı 8 Haziran'da başlayamayan telafi eğitimine 31 Ağustos'ta bitecek şekilde planlama yapılması zorunludur.
  10. Aşağıdaki listede her usta öğreticinin telafi eğitim süresi verilmiş olup telafiler bu listedeki saatlere göre yapılacaktır. 

Telafi Eğitimleri usta öğretici ders saatleri listesi için tıklayın.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü resmi yazısı için tıklayın.

                                                                                                                                          Recai ŞENTÜRK 

                                                                                                  Meram Halk Eğitimi Merkezi ve A.S.O. Müdürü

 

 

İLETİŞİM

Adres:
Merkez Bina Pirebi Mah. Kadı Abdurrahman Sokak No33 Tel 332 350 6759 Kurumsal Cep Tel 549 351 5900 ........ Ek Bina Konevi Mah. Turgutoğlu Sokak No44 .... Facebook meramhem .... Twitter MeramHem .... Instagram MeramHEM


Telefon
(332) 351 5900


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın